Reversie Vertaalbureau Thuis in Talen

Onze diensten

Reversie werkt met Trados Studio 2011
Reversie Vertaalbureau vertaaldiensten
Talencombinaties
Wij verzorgen vertaalwerk vanuit vrijwel alle talen naar het Nederlands, en vanuit het Nederlands naar vrijwel alle talen. In overleg kunnen wij ook vertalingen vanuit een vreemde taal naar een vreemde taal (bijvoorbeeld Duits – Engels) verzorgen.

Beëdigde vertalingen, apostille-vertalingen
U kunt ook bij ons terecht voor beëdigde vertalingen en vertalingen met apostille.

Vakgebieden
technisch, medisch, juridisch, financieel, marketing, localization, etc.

Vertaalgeheugen
Desgewenst kunnen wij voor u een vertaalgeheugen aanleggen. Dit is interessant voor klanten die regelmatig vertaalwerk hebben, waarin vaak dezelfde tekst terugkomt (bijvoorbeeld updates van gebruiksaanwijzingen of handleidingen voor verschillende typen van hetzelfde product). Het vertaalgeheugen onthoudt de eerder gemaakte vertaling en voegt die automatisch in de nieuwe in. Hierdoor is gegarandeerd dat er eenheid is in de gebruikte terminologie.

Copywriting
Wij vertalen niet alleen in en uit vreemde talen, maar ook van het Nederlands naar het Nederlands. Heeft u een tekst te schrijven, maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Wij werken samen met gekwalificeerde tekstschrijvers, die uw gedachten om kunnen zetten in een heldere Nederlandse tekst. Het maakt niet uit of het gaat om een website, een folder, een reclamebrief, een handleiding of iets heel anders.

Correctie, redactie
Wij kunnen teksten voor u corrigeren en redigeren. Heeft u een brief opgesteld, maar weet u niet zeker of het Nederlands helemaal in orde is? Laat hem dan door ons ter correctie lezen. Wij zorgen ervoor dat er foutloos Nederlands komt te staan. Dit geldt natuurlijk ook voor al uw andere teksten, bijvoorbeeld web-content, brochures, handleidingen etc. etc.

Wat zijn beëdigde vertalingen?
Een beëdigde vertaling is een vertaling die is gewaarmerkt door een vertaler die voor een bepaalde talencombinatie is beëdigd voor een Nederlandse rechtbank. Dat waarmerken doet de vertaler door de vertaling onlosmakelijk aan het origineel te bevestigen, er een verklaring bij te zetten dat de vertaling naar zijn of haar mening correct en volledig is, en deze verklaring te voorzien van zijn of haar handtekening en stempel.

Wat zijn vertalingen met apostille?
Een apostille is een internationaal erkende extra waarmerking van de handtekening van de vertaler. In het geval van een apostille gaat het om een stempel van de rechtbank, voorzien van de handtekening van de griffier of een rechter, waarin staat dat de vertaler en zijn handtekening bij die rechtbank bekend zijn.

top
 © 2018 Reversie Vertaalbureau  •  Powered by beat247